Valódi valóság show - minden, amiről tudnod kell

Minden olyan fontos esemény, történés, hír, amit a hivatalos média elhallgat, vagy meg sem tud. Városi legendák leleplezése, vagy igazolása, reklámok lebuktatása, hazugságok, félrevezetések felfedése. Itt mindent megtudsz, amit tudni szerettél volna.

Friss topikok

Linkblog

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Archívum

Michael Jackson halála - vagy mi történt valójában?

2009.11.26. 09:59 Alligator

Sok gyászoló Michael Jackson fan nem akarja, nem tudja elhinni, elfogadni, nem tud belenyugodni, hogy kedvencük a pop csillag meghalt. De valójában meghalt-e?

Ennek utána jártunk.

Michael Jackson a hivatalos hírek szerint 2009 július 26.-án ötvenévesen hunyt el miután Los Angelesben helyi idő szerint csütörtök kora délután kórházba szállították. Az első információk szerint leállt a szíve, a kórházba szállításakor már kómában volt, és többé nem tért magához. A nyáron turnéval tért volna vissza.

A halálhírt az Associated Press és a Los Angeles Times erősítették meg. A UCLA Medical Centert, ahova Jacksont szállították a rendőrök kordonokkal zárták el, mert a rajongók tömegesen jelentek meg az épületnél, miután tudomást szereztek a hírről. A zenész idén júliusban készült volna visszatérő turnéjára, amit valószínűleg az egészségi állapota miatt vált bizonytalanná, bár ezt a hivatalos közlemények az utolsó pillanatig cáfolták [1].

Vannak felvetések, találgatások, ezek közül néhány:

- anyagi csőd szélén állt (ez köztudott) mert vagyonát adakozással (legalább jó célért) de elveszítette. Az életszínvonalának szinten tartására nagy összegre volt szüksége, ezért koncertturnét szervezett. Ezt legyengült egészségi állapota miatt (hetekig próbált a "halála" előtt) nem tudta bevállalni, de a bevételt már az előzetes jegyeladásokből részben megkapta. Ekkor jött az ötlet, amit egyik managere Paul C. Backmann talált ki, hogy megrendezik a halálát. Ezzel a kiadandó memorandumok, emléktárgyak, új kiadások, életmű lemezek hatalmas pénzt jelentenek neki, egyetlen feltétel, hogy el kell tűnnie örökre, de még mindíg jobb, mint az éhenhalás.

- A beharangozott koncertet egészsége miatt nem bírta volna el, de ezt nem merte beismerni, lelkileg összetört, és el akart vonulni a külvilág elől. Innen már ugyan az a vége, mint az előbbi.

- az adóságai olyan magasak voltak, hogy csak egy megrendezett halállal lehetett ezen felül emelkedni, mivel ez jósolhatóan hatalmas bevételt jelent. Ez be is jött, a halála óta csak az új lemez kiadások és eladások 655 millió dollárt jelentettek Michael Jackson saját lemezkiadó cégánek. Ez nem kis összeg. (12 miliárt Ft)

Mindegy végül is, hogy mi volt az igazi ok, a vizsgálódás szempontjából a lényeg, hogy mi történt vele.

Valóban bevitték a kórházba, ennek több tanuja is volt, video felvétel készült, de itt eljátszották a kómát. A halála óta sem az orvosa Dr. F.J. Swordman, sem a mellé kirendelt ápoló Erica Fullert nem elérhető. Azóta sem riporterek, sem más nem találkozott velük, legalább is az Államokban.

Egy megjegyzése volt Jackonak az eltűnt Erica Fullernek, amit Marilyn Hofmann ápolónő társa is hallott, hogy nyugi baby Aitutakin találkozunk.

Ezen a szálon indultunk el.

Aitutaki az északi Cook szigetek egyik eldugott szigete, a Csendes-óceánon. Alig pár őslakosa van, szinte beépítetlen. 2007-ben a sziget jelentős részét felvásárolta az OrangeWood CN vállalat, amiben Michael Jacksonnak 60%-os, Paul C. Backmann managerének 40%-os tulajdonjoga van. Tehát Jackson tulajdonába került a sziget több, mint fele, a déli rész.

A halálhír után Jackson és a közeli emberei, akik tudtak a megszervezett halálról ide erre a szigetre Aitutakira távoztak, az azóta befolyó hatalmas dollár milliókból (ami magától működik, termelődik a rajongók által) csinos kis falut, házat építettek hatalmas kerttel, ahol Jackson egyedül és orvosa felügyeletével.

Ezeket az információnkat egy Hawain élő barátunk erősítette meg, aki utána tudott nézni a nyilvántartásokban, és hajójával megközelítette a szigetet, valamit Jacksonról képet készített. A "halála után"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Erica Fuller (volt ápolónője) és Jackson - a fotó 2009 szeptemberben készült!

Ha ez kitudódik, nincs az a védelem, ami a rajongók hadától megóvja szegény Jackót, ezért kérjük titokban tartani!

Alligator Team

1 komment

Címkék: pop koncert sziget kórház orvos temetés millió michael halott dollár él csillag jackson halála megrendezték

A bejegyzés trackback címe:

https://alligator.blog.hu/api/trackback/id/tr551553392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lettyboszi 2010.02.12. 07:44:45

Én nagyon örülnék annak ha valóba így lenne, és hogy őszinte legyek meg is érteném, meg érdemli a média és még sokan, akik elcsezték az életét hazugságokkal.
Remélem tényleg élsz Michael!:))))
süti beállítások módosítása